Nejnovější recenze ze sekce Základní desky
- Nevyžaduje větrák chipsetu
- Vejde se i do micro ATX skříně
- Má dva PS/2 porty
- V BIOSu chybí možnost zapínání klávesnicí, ale to je dnes všeobecný trend
- Zbytečně "ozdobená" světlým potiskem
- Jen 2 RAM sloty
- Spíše málo PCI-E slotů. Kupoval jsem ji s tím, že karty nebudou potřeba; v CPU je integrovaná grafika a onboard zvukovka také bude dlouho stačit
- Funguje jak ma pro muj ucel
- Top
- Variabilní vršky
- Funguje
Po hodině,přestala deska fungovat.Výměna
- bezproblémová kompatibilita s Ryzen 5 5600
- abych vypnul napájení USB u vypnutého počítače, nestačí toto vypnout pouze v Biosu, ale musí se to nastavit i ve Windows 10. Jinak jsou USB pořád napájené.
Aby bylo možné využít oba porty PCIEx1, je možné použít pouze grafickou kartu s nízkým profilem.
- funguje
- při zapnutí se rozběhne PC na cca 3 sec. Potom se vypne a vzápětí nabíhá znovu, už řádně BIOS a dále systém. Doufal jsem, že to odstraní upgrade BIOSu, ale nastalo se tak, takže nevím.
- Spouste PCIe portů
- Bez pitomých světýlek (ovšem jsou pro ně headery)
- Spousta M.2 pozic
- FAN2 je přesně na místě, kudy mi vede přídavné uchycení k RTX 4090, takže jsem přední větráky musel vyvést až do FAN3
- Integrovaná Wi-Fi na Linuxu i na Windows kompletně umírá, zatím jsem to nepozoroval s vypnutým power managementem
Pokud na to nastrčíte obří Noctuu, sotva se dostanete k M.2 slotu a nejspíš nebudete mít kam nacpat druhý větrák.
Pozor na zprvu extrémně pomalý boot. To se nicméně brzo umoudřilo.
Funguje, jak má. Spokojenost.
Nemůžu hodnotit funkčnost, ani jsem ji nespustil. Byla moje chyba, že jsem si nevšiml, že po nainstalování GK se zakryjí zbylé volné sloty PCI-E. Vyměněna za ATX.
- gigabyte
- Nastavení profilů chlazení v BIOSu + skrze aplikaci
- Z počátku problémy s vložením XMP 2.0 profilu pamětí Kingstom
- Problémy s nastavením RGB skrze aplikaci
- Absence ovládačů na CD nebo na Flash, nutnost stáhnout z Net-u
Deska pro lidi co nemají potřebu si hrát s nastavením a přitom se vším co má deska obsahovat, 2xM2 sloty, chlazené napájecí kaskády, backplate součastí desky, 4 paměťové sloty, USB 3.x. PCI-e 4.0
Aplikace RGB chovala jak chytrá horákyně. Nastavení chlazení dle očekávání. Doporučuji.
Pro moje účely super
- Skvělý mikropočítač.
- Nízká spotřeba.
- Široké možmosti využití
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »