Nejnovější recenze ze sekce Základní desky
- Neni
- Super kvalita
- Dobré rozhraní
- 2 sloty pro ram
- Nesouhlasí s popisem
ŠPIČKOVÁ deska doporučuji !!!
- Funguje
- Chlazení
- Při koupi už byl BIOS na verzi která podporuje R5 5600
- MATX
- Nejnovější chipset pro Intel 14xx
- Konektivita
- Cena není tak vysoká oproti třeba Asus s podobnou výbavou
- Ovladače na přiloženém CD, když není mechanika v PC nutno řešit jinak.
- Kvalitní napájecí zdroj, chlazení disku a černá barva
- šlape
malá deska měl jsem rozpočet na hry super
Prostě deska.
Zatím v pohodě, na hraní dostačující
Asus TUF GAMING B450-PLUS II 90MB1650-M0EAY0
medosmen
Přidáno: 7. listopadu 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
- Silná napájecí kaskáda
- utáhne i R7 5700X3D
- nejsou přídavné heatsinky pro NVME SSD
- neinstalovat Armoury Crate!
EDIT: 16.11.2024 Vydán nový BIOS: Verze 4622
15.94 MB
2024/11/14...........Za mě po 9 měsících provozu zatím ok. Začínal jsem s Ryzen 5 3600, ale nyní v listopadu jsem se rozhodl přejít na ten Ryzen 7 5700X3D vzhledem k tomu, že ten R7 5800X3D se vyprodal, ale byl i nehorázně drahý. Za to tento zlevnil pro mně na přijatelných 5200 Kč. Kupováno v Mironet. Trochu je tam na škodu, že při vložení NVME SSD se odpojí 5 a 6 port SATA, ale už jsem si zvykl. I když není přídavný heatsink tak naštěstí můj PCIe Gen 3.0 ×4 NVMe SSD Samsung 970 EVO Plus 1 TB s tím lepším řadičem se tolik nehřeje maximálně měl jednou v létě kolem 55 stupňů celsia, to jsem snad něco instaloval. Ani já nedoporučuji instalovat Armoury Crate, po té co jsem neuposlechl rad a nainstaloval si ho, tak jen působil různé problémy. Kdo chce slušně ovládat ventilátory a nechce to dělat v BIOSu, nastavovat si různé křivky, tomu mohu vřele doporučit Argus monitor. Licence není tak drahá a je prostě boží až mi v únoru skončí předplatné zase si to obnovím. Nepoznal jsem lepší plně funkční a plně kompatibilní program.
- velká spokojenost
Zapojit, spustit, pracovat
Jsem spokojen.
Za ty peníze super.
OK.
- Nejvyšší konektivita úložných zařízení. 4x M2 + 8x SATA. Novější desky, i ty nejnovější, jsou, po této stránce, zkriplené, jejich čipsety by to uměly. V jiných mnoha parametrech je deska velmi dobrá. Až na to, že je pro Intel;-) Dostala ale poslední fungující, nerezavějící, úsporný, levný, výkonem dostatčný (pro mě): Alder i3